Mieszkanie Nove Villove

3

Lokalizacja

Gliwice

powierzchnia

105 m2

Rok

2021

styl

nowoczesny
Projekt mieszkania w zabudowie wielorodzinnej. Całe wnętrze utrzymane jest w odcieniach szarości i antracytu z dodatkiem jasnego drewna. W mieszkaniu znajduje się kuchnia otwarta na jadalnię i salon, sypialnia, gabinet, pokój dziecka, garderoba oraz dwie łazienki. Kuchnię zaprojektowano w kolorystyce antracytu z drewnem, wraz z betonowymi frontami. Kuchnię od jadalni oddziela wyspa z hokerami. Część dzienną skontrastowano ciemną zielenią, a także ciekawą tapetą w salonie. Ciekawym rozwiązaniem jest ściana medialna, która jest oddzielona od korytarza ażurową ścianką z lamelek. Wykorzystano je również w salonie, a także w sypialni. Dzięki temu całość mieszkania jest bardzo spójna. Oprócz frontów w kolorze betonu, wykorzystano go również na ścianie jadalnianej oraz na korytarzu. W strefie wejściowej znajduje się duża zabudowa z wieloma miejscami do przechowywania. Panele tapicerowane w kolorze butelkowej zieleni ożywiają zabudowę. Pokój dziecka jest unikatowy, również z elementami zieleni. Ciekawa tapeta bardzo ożywia pokój. Dwie łazienki zaprojektowano w tej samej kolorystyce, bardzo funkcjonalne, skontrastowane, a także z wieloma podświetleniami. W sypialni dla przełamania kolorystyki drewna dodano głęboki granat. W całym mieszkaniu znajduje się wiele szaf zarówno w sypialni, na korytarzu jak i w garderobie. We wnętrzu znajduje się również kilka dodatków loftowych, takich jak zegar, ciekawe drzwi przesuwne, szafa w korytarzu i łazience z frontami lustrzanymi ze szprosami.

Nasze Projekty