Przychodnia lekarska

1

Lokalizacja

Będzin

powierzchnia

145 m2

Rok

2021

styl

nowoczesny
Projekt przychodni lekarskiej w Będzinie. Wnętrze jest bardzo jasne, czyste, natomiast kontrastowy odcień niebieskiego świetnie komponuje się ze sprzętami medycznymi w gabinetach. Na ścianach znajduje się również beton architektoniczny, który dobrze współgra z kolorystyką wnętrza. W strefie wejściowej znajduje się nowoczesna rejestracja, z podświetloną ladą. Za nią znajduje się przejście do pokoju socjalnego, dostępnego również z korytarza. Za rejestracją znajduje się poczekalnia, a także toaleta dla klientów. W przychodni znajduje się siedem gabinetów, które bardzo spójnie kolorystycznie zostały ze sobą powiązane. Każdy z nich jest bardzo dobrze doświetlony światłem naturalnym jak i sztucznym. Przychodnia w pełni została dostosowana do wymogów sanitarno-epidemiologicznych. We wnętrzu znajduje się zarówno toaleta dostosowana do osób z niepełnosprawnościami, dla pracowników, a także dwie toalety dostępne z gabinetów ginekologicznych.

Nasze Projekty