Salon z aneksem kuchennym

Gdańsk

Oczekiwania Inwestora

  • Kolorystyka z dodatkami zieleni
  • biokominek
  • elementy marmuru

Projekt salonu wraz z aneksem kuchennym.

Głównym projektem było dopasowanie salonu do aneksu kuchennego. Został on zaprojektowany zgodnie z życzeniem inwestorów w kolorystyce biało-drewnianej, z elementami marmuru.

Dodatkowo stół oraz szafka rtv utrzymane zostały w tej kolorystyce. Na ścianie medialnej pojawiły się lamelki dekoracyjne, a także biokominek. Telewizor został zawieszony na bezpiecznej odległości od niego.

Zaproponowano kolorystykę miodowo – zieloną. Dopasowano krzesła oraz puff w odcieniu butelkowej zieleni, natomiast kanapa stała się ciekawym, kolorystycznym akcentem. Stoliki dopasowano do blatu i marmuru nad nim. 

Duże przeszklenia w pomieszczeniu sprawiają wrażenie wyjścia na zewnętrzną zieleń. Dlatego też całość projektu dopełniają dekoracje kwiatowe, a także obrazy na ścianie.